‘Keşfedilmeyi Bekleyen Cennet: Seben’ Fotoğraf Sergisi Açıldı

Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) Bolu Halk Kültürünü Araştırma ve Uygulama Merkezi tarafından düzenlenen ‘Keşfedilmeyi Bekleyen Cennet: Seben’ konulu fotoğraf sergisi Gülezler Konağı’nda açıldı.

Serginin açılışına Bolu Valisi Ahmet Zahteroğulları, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, AİBÜ Rektörü Prof. Dr. Hayri Coşkun, Seben Kaymakamı Osman Sayılır, Seben Belediye Başkanı Süleyman Özbağ, Mudurnu Belediye Başkanı Mehmet İnegöl, Bağışçılar Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Şerafettin Erbayram ile öğretim üyeleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

BAMER Müdürü Yrd. Doç. Dr. Azize Aktaş Yasa’nın koordinatörlüğünde tematik olarak düzenlenen sergide, Seben’in tarihi ve doğal güzelliklerinin yanı sıra Nevruz Tepesi ve Seben Elması gibi ilçenin simgesel değerleri de fotoğraf karelerine yansıtılıyor.

BAMER öğrenci topluluğu üyesi Kamu Yönetimi, Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği, Güzel Sanatlar Eğitimi, Özel Eğitim ve İlköğretim Bölümü, Sosyal Bilgiler ve Sınıf Öğretmenliği AD’de eğitim gören öğrenciler ile Yrd. Doç. Dr. Azize Aktaş Yasa ve BESYO Sekreteri Gürbüz Ertem’in 2005 yılı Mayıs ayı ile 2014 yılı Mart ayı arasında çektiği fotoğrafların yer aldığı sergi, 23 Aralık tarihine kadar gezilebilir.

Önceki İçerik3 Aralık Dünya Engelliler Günü…
    Sonraki İçerikMustafa Yaman, Vakıf ve Üniversite Hatıralarını BAMER’de Anlattı