İzzet Baysal Şükran Günlerinde AİBÜ Öğrencilerinin Duyarlı Davranışı

Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) öğrencileri düzenledikleri etkinlikle lösemili çocuklara kucak açtılar. Öğrencilerimiz, İzzet Baysal Şükran Günleri kapsamında düzenlenen 2. Sanat Şenliğinde lösemiye dikkat çekmek amacıyla bir dizi etkinlik gerçekleştirdiler. İzzet Baysal Caddesi üzerinde açılan stantlarda düzenlenen etkinliğe, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz da katıldı.
    AİBÜ Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Resim İş Eğitimi AD 4’üncü sınıf öğrencileri ile Güzel Sanatlar Topluluğu (GÜSAT) üyeleri, Öğretim Görevlisi İlknur Karageyik koordinatörlüğünde düzenlenen etkinlikte, lösemili çocuklara yönelik cıvıl cıvıl ve renkli çalışmalar yaptılar. Boluluların ve lösemili meleklerle birlikte çocukların büyük ilgi gösterdiği etkinlik kapsamında öğrenciler, çocuklarla birlikte ebru yaptılar, fotoğraf çektiler ve yaratıcılığı geliştiren çeşitli sanatsal çalışmalar gerçekleştirdiler. Öğrenciler, çocukların yüzlerini boyayarak onların en çok sevdikleri etkinliklerden birini de gerçekleştirmiş oldular. Çocukların yüzlerini güldüren etkinlik, gün boyu İzzet Baysal Caddesi üzerinde devam etti.

Önceki İçerikAİBÜ, Yeni Kütüphane Binası için Avrupa Modelini İnceledi
    Sonraki İçerikGölköy Kampüsünde Kültür Şöleni Yaşandı