“Hasta Etme Adamı” Öğrencileri Mest Etti

19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Gerede Belediyesi-Gerede Meslek Yüksekokulu ve Gerede Kent Konseyi işbirliği ile 08.05.2013 Çarşamba günü saat 20.30 da Gerede Meslek Yüksekokulu Spor salonunda tiyatro gösterisi düzenlendi. Tiyatroya Meslek Yüksekokulumuz öğrencileri ve Gerede halkı büyük ilgi gösterdi.
    Salonunun ful olduğu etkinliğe; Gerede Kaymakamı Arslan Yurt, Gerede Belediye Başkanı Ömer Baygın, Cumhuriyet Savcısı Uğur Ay, Gerede Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd.Doç.Dr.Nurettin Akçakale, Gerede Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürü Yrd.Doç.Dr.Ferudun Kaya, Kent Konseyi Başkanı Yücel Yılmaz, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Allar,İdari ve Mülki Daire Amirleri, Meslek Yüksekokulumuz öğrencileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Televizyonların sevilen simalarından Süheyl ve Behzat Uygur kardeşlerin sergilediği Sezonun en çok konuşulan ve ülke çapında ilgi gören ” HASTA ETME ADAMI” isimli tiyatro oyunu, izleyenlerden tam not aldı. Tamamen komediye yönelik hazırlanan oyun izleyenleri kahkahaya boğdu. Altı skeçten oluşan oyun, sağlık meselelerini bir bütünlük içinde, hem doktor, hem hasta perspektifinden anlatıyor. Doktora şiddet, aile hekimliği, diyetisyenlik, tıp balosu, ambulans, doğumhane gibi başlıklar üzerinden sağlık sektörünü hicveden komedide, hem doktorların hem de hastaların durumları anlatılıyor.

Meslek Yüksekokulu Spor salonunu dolduran tiyatro severler oyun boyunca kahkalara boğuldular. Seyirciler beğeniyle takip ettikleri oyunun sonunda sanatçıları ayakta alkışladılar. Behzat Uygur, Gerede´de olmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirterek, “Sanata ve sanatçıya büyük değer veren Gerede Belediyesi´nin bizleri Gerede halkı ve öğrencileri ile buluşturmasından büyük mutluluk duyduk, çok büyük keyif aldık” dedi.
    Oyun sonunda Süheyl ve Behzat Uygur´u performanslarından dolayı tebrik eden Gerede Belediye Başkanı Ömer Baygın, “Türk tiyatrosunun duayenlerini Gerede´mizde ağırlamaktan çok mutluyuz. Bize ev sahipliği yaparak spor salonunu tahsis eden Meslek Yüksekokulu Müdürlüğüne teşekkür ederek, kendilerini izlerken hem çok güldük hem de düşündük” diye konuştu ve günün anısına Behzat Uygur ve Süheyl Uygur´a teşekkür plaketi takdim etti.

Önceki İçerikBOFEM, Mültecileri Folklorla Hayata Bağladı
    Sonraki İçerik‘Bağımlılık Yapan Maddelerden Uzak Durulmalı’