Güzel Sanatlar Fakültesi ve Eğitim Fakültesi, AB Projesi Kapsamında Bulgaristan’daydı

Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi Oyun Teknolojilerinin Mesleki Eğitime Katkısını konu edinen, AB Mesleki Eğitim Projesi kapsamında Bulgaristan’da düzenlenen çalıştaylara katıldı.

GAMVET (Game Methodologies Aplied to Vocational Education Training- Mesleki Eğitim Alıştırmalarına Oyun Teknolojilerinin Uyarlanması) adlı AB Mesleki Eğitim Programı, Leonardo da Vinci Yenilik Transferi Projesi kapsamında , 3-7 Haziran 2013 tarihleri arasında Bulgaristan’da yapılan çalışma toplantısında, Üniversitemizi Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Gençer , Eğitim Fakültesi öğretim üyelerinden Doç. Dr. Zülbiye Toluk Uçar ile Yrd. Doç. Dr. Hakan Yaman temsil etti.

Proje ekibi, ziyaret boyunca oyun teknolojilerinin mesleki eğitime uygulanması ile ilgili çalıştay ve toplantılara katıldı. İspanya, İtalya, Bulgaristan’dan eğitim kurumlarının ortak olduğu proje,  Bolu İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülüyor. AİBÜ’nün yanı sıra Tekvar Şirketi ve Bolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi,  projenin diğer paydaşları arasında yer alıyor.

Önceki İçerikGerede MYO’da 3. Geleneksel Pilav Günü
    Sonraki İçerikRektör Coşkun’dan, Gerede Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu’na Müjde