Fen Edebiyat Fakültesi Mezunlarını Verdi

Abant İzzet Baysal Üniversitesi’nde (AİBÜ) mezuniyet törenleri Fen Edebiyat Fakültesiyle devam etti. Öğrenciler, İzzet Baysal Kültür Merkezi Mavi Salon ile Kongre Merkezi Bordo Salonda düzenlenen iki ayrı törenle mezuniyet belgelerini aldılar. Gün boyu süren törenlere, öğrenciler ve ailelerinin yanı sıra dekan yardımcısı, bölüm başkanları, öğretim üyeleri ile Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Gençer katıldı.
    Kongre Merkezinde düzenlenen törende konuşan Prof. Dr. Gençer, öğrencilerimizin 4 yıl boyunca Üniversitemizde çok iyi bir eğitim aldıklarını ifade ederek, “İnanıyorum ki iş yaşamında üstlendikleri görevleri en iyi şekilde yerine getirecekler ve çok başarılı olacaklar.” dedi. Prof. Dr. Gençer, konuşmasında, öğrenmenin hayat boyu devam ettiğine vurgu yaparak, mezunlarımızın Üniversitemizde aldıkları eğitimi layıkıyla kullanacaklarına inandığını söyledi ve öğrencilerimize bundan sonraki hayatlarında başarılar diledi.
    Konuşmaların ardından öğrencilere mezuniyet belgeleri verildi ve tören, öğrencilerin kep atmasıyla sona erdi. İzzet Baysal Kültür Merkezi ile Kongre Merkezinde gün boyu süren törenlerde öğrenciler mezuniyetlerini doyasıya kutladılar.

Önceki İçerikTürk Halk Müziği Konseri
    Sonraki İçerikKonferans: Velilere Yönelik “Sınav Kaygısı”