Eğitimde Drama Teknikleri Kursu, Başarıyla Tamamlandı

Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) ve Bolu İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliği protokolü kapsamında, Bakanlık bünyesindeki okullarda görev yapan öğretmenlere yönelik hizmet içi eğitim seminerleri şeklinde gerçekleştirilen “Eğitimde Drama Teknikleri Kursu” projesi sona erdi.

Rektör Yardımcısı ve Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Bahar ile İlköğretim Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Harun Bertiz’in koordinatörlüğünde gerçekleştirilen projeye, Bolu ve ilçelerindeki okullarda farklı branşlarda görev yapan öğretmenler katıldı. Öğretmenlerin gönüllü olarak yer aldığı projede, 9 gün boyunca toplam 40 saat, teorik ve uygulamalı derslerin yer aldığı eğitim programı uygulandı.

Projenin kapanış programı, Vali Mehmet Ali Türker Anaokulu’nda yapıldı. Proje kapsamında öğretmenlere drama eğitimi veren Yrd. Doç. Dr. Harun Bertiz, burada yaptığı konuşmada, drama yönteminin teorik bilgiden çok uygulamalı olmasının eğitim süreci ve öğretmenlerin deneyim kazanmaları açısından önemli olduğunu ifade ederek, bu tür eğitimlerin tüm öğretmenleri kapsayacak şekilde devam etmesi gerektiğini söyledi. Bertiz, projeye gönüllü katılan öğretmenler ile projede emeği geçen herkese teşekkür etti. Bolu İl Milli Eğitim Şube Müdürleri ve yetkilileri ile öğretim elemanları ve öğretmenlerin katıldığı program, toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

Önceki İçerikGüzel Sanatlar Fakültesi’ne Seramik’te Ödül…
    Sonraki İçerikSözleşmeli Personel Alım İlanı Sonuçları