Cumhurbaşkanlığında Bolu’yu Temsil Eden Öğrencilerden Rektör Alişarlı’ya Ziyaret

Cumhurbaşkanlığı’nda düzenlenen 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı ile Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında ilimizi temsil eden öğrenciler Prof. Dr. Mustafa Alişarlı’yı ziyaret ettiler.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı ile Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında, 81 il ve KKTC’den gelen öğrenciler Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde gerçekleştirilen gençlik buluşmasında bir araya geldiler. Programa, Bolu ilini temsilen katılan Muhammed Ali Çiçek, Türk Gençliği adına külliyede bir konuşma yapmıştı. Programa ayrıca, gençlerle ilgili 2021 yılı Değerlendirme ve Geliştirme Raporu hazırlayıp Gençlik ve Spor Bakanı Muharrem Kasapoğlu ile Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi (BAİBÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alişarlı’ya sunum yapan öğrenci Maide Gümüş de katılmıştı.

Bolu ilini temsilen Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ndeki gençlik buluşmasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la bir araya gelen öğrenciler Muhammed Ali Çiçek ve Maide Gümüş, programın ardından Bolu Genlik ve Spor İl Müdürü Şerafettin Çilkara, Bolu Gençlik Merkezi Müdürü İlhan Şimşek ve koordinasyonu gerçekleştiren Gençlik Lideri Suat Yılmazer ile birlikte, Rektör Prof. Dr. Mustafa Alişarlı’yı ziyaret ettiler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Rektör Alişarlı, Cumhurbaşkanlığı çatısı altında, Türk Gençliğini ve Bolu’yu temsil eden öğrenciler Muhammed Ali Çiçek ve Maide Gümüş’ü tebrik etti.

Önceki İçerikBAİBÜ’de Geleneksel Abant Anestezi Sempozyumu Düzenlendi
    Sonraki İçerikBAİBÜ, THE 2021’in En İyi Asya Üniversiteleri Sıralamasına Girdi