Bolu MYO Öğrencileri de Mezuniyet Sevinci Yaşadı

Abant İzzet Baysal Üniversitesi’nin (AİBÜ) enstitü, fakülte, meslek yüksekokulu ve yüksekokullarında mezuniyet törenleri sürüyor. Öğrencilerimiz mezun olmanın sevincini ve gururunu yaşıyorlar. Bugün şehir kampüsünde düzenlenen törenle, Bolu Meslek Yüksekokulu’nda öğrenim gören yaklaşık 500 öğrenci mezuniyet belgelerini aldı. Törene, Bolu Belediye Başkan Vekili Necip Çarıkçı, Rektör Prof. Dr. Hayri Coşkun, Vali Yardımcısı Ömer Eru, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Bahar, Bolu MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Hasan Lök ile öğretim elemanları, öğrenciler ve aileleri katıldı.
    Tören öncesinde Bolu Kalkınma ve Tanıtma Vakfı tarafından öğrenci ve ailelerine yemek ikram edildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan törende konuşan Rektör Prof. Dr. Hayri Coşkun, 2013-2014 akademik yılında mezun olan tüm öğrencileri tebrik ederek, bundan sonraki hayatlarında başarılar diledi. Konuşmaların ardından öğrencilere mezuniyet belgeleri verildi. Keplerini sevinçle havaya atan öğrenciler mezuniyetlerini kutladılar.

Önceki İçerikBESYO’da Mezuniyet Töreni Yapıldı
    Sonraki İçerikAİBÜ’de Halk Otobüsü Şoförlerine Sağlık Taraması