Basketbol Erkeklerde, Mühendislik-Mimarlık; Bayanlarda Eğitim Şampiyon

Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) 2012-2013 Üniversite içi Basketbol Turnuvası, Erkekler Kategorisinde Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Bayanlar Kategorisinde Eğitim Fakültesinin şampiyonluğu ile tamamlandı.

AİBÜ’de her yıl düzenlenen ve üniversite öğrencilerinin oluşturduğu takımların mücadele ettiği Üniversite içi Basketbol Turnuvası, Nisan-Mayıs aylarında oynanan grup maçlarının ardından 20-21 Mayıs tarihlerinde oynanan final maçları ile son buldu.

Basketbol Turnuvasında Erkekler final maçında Mühendislik-Mimarlık Fakültesi takımı, rakibi Fen Edebiyat Fakültesi takımını mağlup ederek şampiyon oldu. Bayanlar kategorisinde ise Eğitim Fakültesi takımı yine Fen Edebiyat Fakültesi takımını yenerek şampiyonluğu elde etti.

Turnuva şampiyonlarını tebrik ediyor, turnuvaya katılan tüm takımlarımızı kutluyoruz.

2012-2013 YILI ÜNİVERSİTE İÇİ BASKETBOL TURNUVASI SIRALAMASI

BAYANLAR

1. EĞİTİM FAKÜLTESİ
    2. FEN-EDEBİYAT FAKÜLTESİ
    3. İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ
    4. KEMAL DEMİR F.T.R.Y.O.

ERKEKLER

1. MÜHENDİSLİK-MİMARLIK FAKÜLTESİ