BAİBÜ’lü İletişimcilerden Köy Okuluna Kitap Bağışı

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Medya ve İletişim Topluluğu tarafından “Şehit Murat Paçal Ortaokulu’na kitap Bağışı Kampanyası” düzenlendi.

Bolu’da bulunan Şehit Murat paçal Ortaokulu’nun yeni açılması ve kütüphanesinde yeterli kitap olmaması üzerine yapılan Sosyal Sorumluluk Projesi, İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü 4. sınıf öğrencileri ve Gazetecilik Bölümü Öğretim Üyesi Dr. İbrahim Sena Arvas’ın öncülüğünde yürütüldü. Bir hafta süren kampanya sonucu okula bağışlanmak üzere 285 kitap toplandı.

Okul yönetimi tarafından takdir edilen üniversiteli topluluk, kitaplarına kavuşan öğrencilerin mutluluklarına ortak oldu.

Önceki İçerikTurizm İşletmeciliği Öğrencilerine Eğitim Gezisi…
    Sonraki İçerikRektör Alişarlı, Mimarlık Fakültesi ve TÖMER Öğrencileriyle İftar Yaptı