BAİBÜ’de Sürekli İşçi Kadrosu Mülakatları Yapıldı

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi’nde (BAİBÜ) sürekli işçi kadrosunda istihdam edilmek üzere 10 Güvenlik Görevlisi ve 22 Temizlik Görevlisi alımı için gerçekleştirilen mülakatlar başarıyla tamamlandı.

Sürekli işçi kadroları için, Bolu İş-Kur İl Müdürlüğü’ne yapılan başvurular arasından, 11 Haziran 2020 tarihinde Üniversitemiz İzzet Baysal Kültür Merkezi Pembe Salonda noter kurası çekilmiş, kura sonuçlarına göre, güvenlik görevlisi kadrosu için seçilen 40 asıl aday ve temizlik görevlisi kadrosu için seçilen 88 asıl aday, 4 engelli ve 4 eski hükümlü aday, mülakata girmeye hak kazanmıştı.

Güvenlik görevlisi kadrosu için noter kurası sonucu seçilen adaylar, 16 Haziran 2020 tarihinde; temizlik görevlisi kadrosu için noter kurası sonucu seçilen adaylar ise, 23-24 Haziran 2020 tarihlerinde mülakata girdiler.

Herhangi bir nedenle mülakata girmeyen asıl adaylar yerine ise, noter kurasında yedek olarak seçilen adaylar, yedek sıralamasına göre sözlü sınava girdiler.

Önceki İçerikBAİBÜ, Yerel ve Ulusal Tarımsal Gelişmeye Katkı Vermeye Devam Ediyor
    Sonraki İçerikBAİBÜ’de Dijital Kart Dönemi Başlıyor