BAİBÜ’de 7-14 Ocak Beyaz Baston Görme Engelliler Haftası Etkinliği

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi’nde 7-14 Ocak Beyaz Baston Görme Engelliler Haftası etkinliği düzenlendi.

Etkinliğe BAİBÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alişarlı, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Aydın Him, Engelliler Birimi Koordinatörü Doç. Dr. Elif Sazak Pınar ve Engelliler Birimi personeli Ali Topaç ile İlahiyat Fakültesi öğrencisi Enes Emin Şener katıldı.

Rektör Alişarlı, yapılan düzenlemeler ile engelli personel ve öğrenciler için daha ulaşılabilir bir kampüs oluşturmaya çalıştıklarını ayrıca engelliler birimini aktif ederek engelli öğrenci ve personellerimize destek olacak ve projeler geliştirilmesinin altyapısının oluşturulduğunu ifade ederek İlahiyat Fakültesi öğrencisi Enes Emin Şener’e beyaz baston ve sesli ateş ölçer hediye etti.

Üniversitemizde öğrenim gören engelli diğer öğrencilere de etkinlik kapsamında sesli ateş ölçerlerin ulaştırılacağı bildirildi.

Önceki İçerikKariyer Etkinliklerine Katılan İki Bin Öğrenciye Sertifika
    Sonraki İçerikBAİBÜ Radyo Üni14 Deneme Yayınlarına Başladı