BAİBÜ Voleybol Takımları Eskişehir’den 2 Kupayla Döndü

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi (BAİBÜ) kadın ve erkek voleybol takımları, Eskişehir’de üniversiteler arasında gerçekleştirilen voleybol turnuvasından 2 kupa kazanma başarısını gösterdi.

Kadın ve Erkek Voleybol Takımlarımız Birer Kupa Kazandı

Üniversitemizin kadın ve erkek voleybol takımları, 13-17 Aralık 2021 tarihleri arasında Eskişehir Teknik Üniversitesi’nde düzenlenen Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu 2. Lig Voleybol Turnuvası’na katıldı.

Turnuvada 3’üncü olan kadın voleybol takımımız ile yine 3’üncülüğü elde eden erkek voleybol takımımız, Üniversitemize 2 kupa daha kazandırdı. Tuba Balka kadın voleybol takımının, Hamit Özdamar ise erkek voleybol takımının antrenörlüğünü ve yöneticiliğini yaptı.

Rektör Alişarlı Tebrik Etti

Rektör Prof. Dr. Mustafa Alişarlı, yaptığı açıklamada; “Üniversitemizi Eskişehir’de başarıyla temsil eden antrenör ve öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” ifadeleriyle takımları tebrik ederek başarıdan duyduğu memnuniyeti belirtti.

Önceki İçerikBAİBÜ, Dünyadaki Çevreci Üniversiteler Sıralamasında Puanını Artırdı
    Sonraki İçerikÜniversitemiz Masa Tenisi Turnuvaları Başladı