BAİBÜ FTR Hastanesi Başhekimi Afşin ve Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Karlı’dan Rektör Alişarlı’ya Taziye Ziyareti

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi (BAİBÜ) İzzet Baysal Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Dr. Öğr. Üyesi Hamdi Afşin, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon biriminde görev yapan hekimler ile Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ümid Karlı, Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Alişarlı’ya taziye ziyaretinde bulundular.

Rektör Alişarlı, taziye ziyaretinde bulunan konuklarına teşekkür etti.

Ziyarete, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon biriminden Prof. Dr. Şirzat Çoğalgil, Dr. Öğr. Üyesi Şükrü Burak Tönük, Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Fatih Yaşar, Dr. Öğr. Üyesi Elif Yakşi, Dr. Öğr. Üyesi Adnan Demirel, Dr. Öğr. Üyesi Serdar Kılınç ve Göğüs Cerrahisinden Dr. Öğr. Üyesi Osman Yakşi katıldı.

Önceki İçerikİSG Genel Müdürü Uzunkaya, Bolu İŞKUR Müdürü Yalçın ve Bolu SGK Müdürü Taştan’dan Rektör Alişarlı’ya Ziyaret
    Sonraki İçerikSakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Rektörü Sarıbıyık’tan Rektör Alişarlı’ya Ziyaret