BAİBÜ, Çad Cumhuriyeti ile Akademik İş Birliği Çalışmaları Yapıyor

Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Alişarlı, Çad Cumhuriyeti ile akademik iş birliği çalışmalarını geliştirmek amacıyla Çad Yüksek Öğrenim Bilimsel Araştırma ve İnovasyon Bakanı Dr. Ali Weidou ile Çad Encemine Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahamat Saleh Daousa’yı Üniversitemizde ağırladı.

Çad Cumhuriyeti ile eğitim faaliyetlerinin geliştirilmesi amacıyla Rektörlükte düzenlenen toplantıya; Rektör Prof. Dr. Mustafa Alişarlı’nın yanı sıra Çad Yüksek Öğrenim Bilimsel Araştırma ve İnovasyon Bakanı Dr. Ali Weidou, Çad Encemine Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahamat Saleh Daousa, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Aydın Him, Prof. Dr. Samettin Gündüz ve Prof. Dr. Kamil Gürel, Uluslararası Öğrenci Koordinatörü Prof. Dr. İbrahim Kürtül, Uluslararası İşbirlikleri Koordinatörü Prof. Dr. Bilal Gökkır ile öğrenciler katıldı.

Üniversitemizin Çad’da Yapacağı Uluslararası Öğrenci Sınavı Görüşüldü

Toplantıda, Yabancı Öğrenci Sınavı (YÖS) ile Ağustos ayında Üniversitemizin Çad Cumhuriyeti’nde yapacağı BAİBÜ ULÖS (Uluslararası Öğrenci Sınavı) ile ilgili görüş alışverişinde bulunuldu. Üniversitemiz ile Çad Cumhuriyeti’ndeki üniversiteler arasında akademisyen ve öğrenci değişimine ilişkin görüşmeler yapıldı. Üniversitemizde eğitim gören Çadlı öğrencilerin mevcut durumları üzerine değerlendirmeler yapıldı.

Ziyaret karşılıklı hediye takdimi ve toplu fotoğraf çekimi ardından sona erdi.

Önceki İçerikKültürel Miras Günleri Etkinlikleri Bolu Türküleri ve Halk Oyunları Programı Gerçekleştirildi
    Sonraki İçerikKültürel Miras Günleri Etkinlikleri Kapsamında Geleneksel Çocuk Oyunları Atölyesi Etkinliği Gerçekleştirildi