Avrupa’da Psikoterapi Eğitimi Ele Alındı

Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Topluluğu tarafından “Bir Meslek Olarak Psikoterapi: Avrupa Örneği” konulu konferans düzenlendi. İzzet Baysal Kültür Merkezi Pembe salonda gerçekleştirilen konferansı, Avusturya’nın Viyana şehrinde bulunan Sigmund Freud Üniversitesi’nden Psikoterapist Fatma Tuba Aydın verdi.

Konferansta, Avrupa’daki psikoterapi eğitimi ve psikoterapinin meslekleşme süreci konusunda aydınlatıcı bilgiler veren Fatma Tuba Aydın, ardından öğrencilerin sorularını cevapladı. Konferansın sonunda, AİBÜ Öğretim Üyesi ve Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Topluluğu Danışmanı Yrd. Doç. Dr. Tuğba Sarı ise, üniversitemiz ile Sigmund Freud Üniversitesi arasında Erasmus öğrenci ve öğretim üyesi değişim programı kapsamında anlaşma imzalandığını bildirdi. Konferans, Fatma Tuba Aydın’a çiçek takdim edilmesinin ardından sona erdi.

Önceki İçerikAİBÜ’de Engelliler Haftası Programı…
    Sonraki İçerikAİBÜ Rektörlüğü Taziye Mesajı