Aşçılar Yarışmasında Birinci Olan Öğrencilere Tebrik

Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hayri Coşkun, ‘1. Ulusal Manavgat Aşçılar Yarışması’nda birinci olan Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü 1’inci sınıf öğrencileri Ogün Aksoy, Tuğçe Yapıcı ile Hilal Gedik’i tebrik ederek, öğrencilere teşekkür belgesi verdi.

AİBÜ Bolu Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencileri, 13-15 Nisan tarihleri arasında düzenlenen ‘1. Ulusal Manavgat Aşçılar Yarışması’nda 12 üniversiteyi geride bırakarak birinci oldu. 1’inci sınıf öğrencileri Ogün Aksoy, Tuğçe Yapıcı ve Hilal Gedik, yarışmada birinci olarak ‘altın madalya ile birincilik kupasını’ almaya hak kazandılar. Yine ‘genç aşçılar makarna kategorisi’nde üniversitemizi tek başına temsil eden Ogün Aksoy da gümüş madalya kazandı.

Öğrencileri ve öğretim üyelerini makamında kabul eden Rektör Coşkun, öğrencileri tebrik ederek teşekkür belgelerini verdi. Prof. Dr. Coşkun, burada yaptığı açıklamada, çok programlı lise binasının AİBÜ’ye devredildiğini ve restore edilecek binada yeni eğitim-öğretim yılında Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü ile Aşçılık Programı öğrencilerinin eğitim alacağını müjdeledi. Rektör Coşkun, son teknoloji ekipmanların kullanılacağı binada, 2 mutfak, uygulama laboratuarı, spor ve konferans salonlarının olacağını da sözlerine ekledi.

Önceki İçerikParametrik Tasarım AİBÜ’de
    Sonraki İçerik‘Doğa İçin Çal’ AİBÜ’deydi