AİBÜ’nün Türkiye Bilimsel Yayın Sıralamasındaki Yükselişi Sürüyor

Bilimsel yayın ve atıf raporları ulusal ve uluslararası yayın üretim performansları üzerinden Üniversitelerin durumunu göstermek amacıyla TÜBİTAK-ULAKBİM tarafından hazırlanan Türkiye Bilimsel Yayın Performansları Raporu açıklandı.

TÜBİTAK ULAKBİM CABİM bünyesinde yürütülen bibliyometrik çalışmalar kapsamında hazırlanan ve 2004-2014 dönemine ait en çok bilimsel yayın yapan ilk 50 üniversiteye ait Web Of Science tarafından tanımlanan 250 farklı konu kategorisinde bibliyometrik değerlendirmelerinin yer aldığı rapora göre, Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) Türkiye’de ilk 50 üniversite arasında yer aldı.

İlgili rapora aşağıdaki linkten ulaşılabilir:

Önceki İçerikAİBÜ’de Başarı Grafiği Yükseliyor
    Sonraki İçerikKPSS-2015/1 Sonuçlarına Göre Üniversitemiz Kadrolarına Yerleştirilen Adayların Dikkatine