AİBÜ’de Türk Müziği Yarışması Düzenlendi

Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Bolu Bölge Müdürlüğü’nce, Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) İzzet Baysal Kültür Merkezi’nde Türk Müziği Yarışması düzenlendi.

Türk Halk Müziği, Türk Sanat Müziği ve Tasavvuf Müziği kategorilerinde düzenlenen yarışmaya; Kocaeli, Sakarya, Bolu ve Düzce’deki Yurtkur’larda kalan 16 öğrenci katıldı. Yarışmanın jüri üyeliklerini AİBÜ Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Müzik Eğitimi AD öğretim üyeleri yaptılar.

Yarışmanın sonunda dereceye giren öğrenciler ile jüri üyelerine Yurtkur Bolu Bölge Müdürü Şerafettin Çilkara tarafından teşekkür plaketi ve çeşitli hediyeler verildi. Yarışmada birinci olan öğrenciler, Ankara’da düzenlenecek ve Türkiye’yi kapsayacak yarışmada Yurtkur Bolu Bölge Müdürlüğü’nü temsil edecekler.

Önceki İçerikEngelli Öğrencilerimizin Sorunları Ele Alındı
    Sonraki İçerik‘Kadın İstihdamı Artmalı’