AİBÜ Öğrencilerinin Resim Çalışmaları Sergileniyor

Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Melek Şahindokuyucu’nun öğrencileri tarafından hazırlanan ‘Melek Şahindokuyucu Atölyesi Resim Sergisi’, Güzel Sanatlar Fakültesi Sergi Salonu’nda açıldı. Açılışa; Vali Yardımcısı Ömer Eru, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, AİBÜ Rektörü Prof. Dr. Hayri Coşkun ve Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nesrin Kalyoncu ile öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı. Açılışın ardından sergiyi gezen konuklar, eserler hakkında öğrencilerden bilgi aldılar.

2’nci, 3’üncü ve 4’üncü sınıf öğrencilerinin derslerinde yaptıkları çalışmalardan oluşan sergide, 5 küçük tors heykel ile 45 resim yer alıyor. Yağlıboya, akrilik ve karışık teknikle hazırlanan eserlerin sergilendiği ‘Melek Şahindokuyucu Atölyesi Resim Sergisi’ 1 Aralık Pazartesi gününe kadar açık kalacak.

Önceki İçerikEn Küçük ‘Külhanbeyi’ Ayakkabısı AİBÜ’de Sergileniyor
    Sonraki İçerikYükseköğretim Kurumları Etik Davranış İlkeleri Hk. Duyuru