AİBÜ, ESN Türkiye’ye İlk Kez Ev Sahipliği Yaptı

Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ), Erasmus Student Network Türkiye (Erasmus Öğrenci Ağı-ESN Türkiye) tarafından düzenlenen ‘Section Presidents Meeting’ (Şube Başkanları Toplantısı-SPM’14 Bolu) toplantısına ilk kez ev sahipliği yaptı. Kongre Merkezi’nde 2 gün boyunca süren toplantı ve oturumlara aralarında Orta Doğu Teknik, Boğaziçi, İstanbul, Ankara, Anadolu, Bilkent, Yıldız Teknik, Hacettepe, Gazi ve Akdeniz’in de olduğu 34 üniversite katıldı.
    AİBÜ Rektörlüğünün Erasmus Koordinatörlüğü ve Erasmus Student Network IBU Topluluğu (ESN-IBU) ile birlikte gerçekleştirdiği toplantıya, ESN Türkiye yönetim kurulu üyeleri ile üniversitelerin ESN şubelerinin başkanları ve yönetim kurulu üyeleri katıldılar. Toplantının açılış konuşmasını yapan AİBÜ Erasmus Kurum Koordinatörü Doç. Dr. Seyit Köse, ülkemizin 34 üniversitesinde bulunan Erasmus Student Network Türkiye şubelerine yeni bir kavram olan ‘Uluslararasılaşmaya’ yaptıkları katkılar ve Erasmus ofisleriyle uyumlu çalışmalarından dolayı teşekkür etti.
    Toplantı ve oturumlarda, Erasmus öğrencilerine yönelik düzenlenen organizasyonlar ve projeler ile tüzük maddeler ve ESN Türkiye’ye aday olma süreçleri ele alındı.

Önceki İçerikRektör Coşkun’a Tebrik Ziyaretleri
    Sonraki İçerikRektör Coşkun, Boluspor Başkanı Abak’ı Ziyaret Etti