Açık Kapı Projesine İlgi Büyüyor

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi (BAİBÜ) Rektörlüğü tarafından düzenlenen “Açık Kapı” projesine akademik ve idari personelimizin ilgisi her hafta biraz daha artıyor.

Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Alişarlı, 11 Haziran 2019 tarihinden bu yana Salı günleri saat 15.00’ten itibaren akademik ve idari personeli randevusuz kabul ediyor.

Aracısız ve samimi bir ortamda gerçekleştirilen görüşmelere bu hafta personelin ilgisi çok yoğun oldu. Açık Kapı’da konuk personellerin gözlem, tespit ve önerileri doğrultusunda çözüm önerileri görüşüldü.

Ortak akıl çerçevesinde üniversitemizin gelişmesinin hedeflendiği Açık Kapı projesine artan ilgiden duyduğu memnuniyeti ifade eden Rektör Alişarlı, konuk personellere teşekkür etti.

BAİBÜ akademik ve idari personeli Açık Kapı Günleri haricinde diğer günlerde de randevu alarak Rektör Alişarlı ile görüşmelerini gerçekleştirebiliyor.

Önceki İçerikErasmus+ 2018 KA107 Personel Ders Verme Hareketliliği II. Çağrı
    Sonraki İçerikAlişarlı’dan Annelere Gıda Güvenliği Eğitimi…