5. İslami Dayanışma Oyunları’nda Görev Yapan Öğrencilerimiz, Rektör Alişarlı’yı Ziyaret Etti

Konya’da düzenlenen 5. İslami Dayanışma Oyunları’nda, Gençlik ve Spor Bakanlığı’nca verilen görevleri başarıyla yerine getiren ve Üniversitemizi temsil eden Spor Bilimleri Fakültesi öğrencileri ve aynı zamanda Spor ve Rekreasyon Öğrenci Topluluğu Başkanı Ali Sefa Akgün ve topluluk üyesi Osman Haktan Özdemir, Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Alişarlı’yı makamında ziyaret etti.

09-18 Ağustos 2022 tarihleri arasında Konya’da düzenlenen oyunlarda, öğrencilerimiz Ali Sefa Akgün, Osman Haktan Özdemir, Seda Tekin ve Serhat Yanık, Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın koordinasyonunda spor koordinatörlüğü, açılış töreni ve sosyal medya görevlerini yerine getirdiler.

56 ülkeden 4 bin 200 sporcunun yarıştığı 5. İslami Dayanışma Oyunları’nın tamamlanmasının ardından Bolu’ya dönen öğrencilerimiz, Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Alişarlı’yı ziyaret ederek, oyunlar ile ilgili tecrübelerini paylaştılar ve Rektör Alişarlı’ya ‘Semazen’ tablosu armağan ettiler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden ve 5. İslami Dayanışma Oyunları’ndaki görevlerini başarıyla yerine getiren öğrencilerimizi tebrik eden Rektör Alişarlı, kaçırmadan takip etmeye çalıştığı oyunların düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti; bu tür organizasyonlara desteklerinin devam edeceğini bildirdi.

Önceki İçerikDörtdivan Belediye Başkanı Efe’den Rektör Alişarlı’ya Ziyaret
    Sonraki İçerikBAİBÜ, Bağımlılıkla Mücadelede Gençlerin Yanında