2019-2020 Akademik Yılı Proje Tabanlı Uluslararası Değişim Programı Başvuru Sonuçları

“Mevlana Değişim Programına İlişkin Yönetmelik” ve “Mevlana Değişim Programı Kapsamında Yükseköğretim Kurumlarına Aktarılacak Tutarların Kullanımı, Muhasebeleştirilmesi, Yapılacak Ödemeler İle İlgili Diğer Hususlara İlişkin Esas ve Usuller” uyarınca; 2019-2020 eğitim-öğretim yılı için Yükseköğretim Kurulu Başkanlığınca belirlenen alanlarda, Proje bazlı (Gelen/Giden) öğrenci ve (Gelen/Giden) öğretim elemanı değişimleri ve süreleri Yükseköğretim Yürütme Kurulu’nun 26.06.2019 tarihli toplantısında uygun bulunmuştur.

Uygun Görülen Projeler Listesi için Tıklayınız.

Mevlana Değişim Programı Koordinatörlüğü / : BAİBÜ Mevlana (WEB) İlanı

Önceki İçerik2019-2020 Akademik Yılı Erasmus+ Dusk Konsorsiyumu Öğrenci Staj Hareketliliği Başvuruları II. Çağrı
    Sonraki İçerikİİBF Uluslararası İlişkiler Bölüm Başkanı Prof. Dr. Mehmet Dalar’ın annesi Esma Dalar vefat etmiştir.