2019-2020 Akademik Yılı Erasmus+ Dusk Konsorsiyumu Öğrenci Staj Hareketliliği Başvuruları II. Çağrı

2019-2020 akademik yılı Erasmus+ DUSK Konsorsiyumu Staj Hareketliliği kapsamında AB ülkelerinde “Staj Yapmak” isteyen öğrencilerimiz için başvuru süreci başlamıştır.

Konsorsiyum kapsamında, sadece mühendislik ve teknik alanlarda eğitim gören öğrencilerin başvuruları değerlendirmeye alınacaktır. Mühendislik, Mimarlık ve Ziraat ve Doğa Bilimleri Fakültesi öğrencileri, Fen Bilimleri Enstitüsü, Yüksekokulların ve Meslek Yüksekokullarının teknik alanlarında eğitim gören öğrenciler başvuru yapabilir. Staj hareketliliği için seçilen öğrencilerin faaliyeti en geç Mayıs 2020 tarihine kadar tamamlamış olmaları gerekmektedir.

Üniversitemiz Erasmus Koordinatörlüğü tarafından kararlaştırılan başvuru süreci ve detaylı bilgiler için TIKLAYINIZ

BAİBÜ Erasmus Koordinatörlüğü / : II. Çağrı (WEB)

Önceki İçerikÜniversitemizin Genç Diş Hekimleri Mezun Oldu
    Sonraki İçerik2019-2020 Akademik Yılı Proje Tabanlı Uluslararası Değişim Programı Başvuru Sonuçları