2016-2017 Akademik Yılı Erasmus+ Personel Ders Verme Hareketliliği Başvuruları

2016-2017 Erasmus+ Programları Ders Verme Hareketliliği Programından yararlanmak isteyen öğretim elemanlarımız için başvurular 30 Mayıs 2016tarihinde başlayacaktır. 17 Haziran 2016tarihi mesai bitiminde son bulacak başvurular, ekteki form doldurularak Rektörlük Erasmus Koordinatörlüğü ofisine şahsen teslim edilerek yapılacaktır. http://erasmus.ibu.edu.tr/index.php/personel-hareketliligi/genel adresinden başvuru için aranan ölçütlere ulaşabilirsiniz. Ayrıca, ww.erasmus.ibu.edu.tr linkinden de anlaşmalı olduğumuz okulların listesini ve kontenjan sayılarını bulabilirsiniz. Seçilen personele ülkeye göre belirlenen günlük/haftalık maddi destek sağlanacaktır. Seyahat giderlerine de ayrıcadestek verilecektir. İsteyen öğretim elemanı bu programdan hibesiz olarak da faydalanabilir.

ek

Önceki İçerikGerede MYO, 55. Uluslararası Ayakkabı Yan Sanayi Fuarı’na Katıldı
    Sonraki İçerik2016-2017 Akademik Yılı Erasmus+Öğrenci Staj Hareketliliği Başvuruları