2. Uluslararası CEO İletişim, Ekonomi ve Organizasyon Sosyal Bilimler Kongresi / 19-22 Ağustos 2021 / Tiflis Gürcistan

19-22 Ağustos 2021 / Tiflis Gürcistan

Önemli Tarihler:

• Bildiri özeti gönderimi: 1 Temmuz 2021
    • Kongre katılım ücreti ödeme: 15 Temmuz 2021
    • Bildiri tam metin gönderimi son tarihi: 30 Temmuz 2021
    • Kongre tarihi: 19-22 Ağustos 2021
    • Tam metin bildirilerin yayınlama tarihi: 30 Eylül 2021

2. Uluslararası CEO (İletişim, Ekonomi, Organizasyon) Sosyal Bilimler Kongresi19-22 Ağustos 2021 tarihlerinde Gürcistan‘da Georgian National University ev sahipliğinde, Balıkesir Üniversitesi, Uluslararası Vizyon Üniversitesi, Nişantaşı Üniversitesi, Central Asian American University, Prizren Üniversitesi, Kıbrıs Batı Üniversitesi, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi ve CEO Teknoloji Geliştirme Merkesi (TEKMER), Uluslararası Gorazde Üniversitesi, EUJMR ve Dilkur işbirliğiyle gerçekleşecektir.

Kongre dili İngilizce veya Türkçe‘dir (bildiri Türkçe ise İngilizce Özet eklenmelidir). 30 dan fazla ülkeden (%50’den fazla yabancı) katılım beklenmektedir.

Kabul edilen ve sunulan bildiriler, ISBN’li Bildiri Kitabı‘nda bildiri olarak veya uluslararası hakemli ve indeksli dergilerde makale olarak ya da editör seçimine göre edit kitapta(ulusal, uluslararası, scopus indeksli

(Özetlerin Son Gönderim Tarihi: 25 Haziran 2021 Tam Bölümlerin Bitiş Tarihi: 23 Eylül)kitap bölümü olarak yayımlanabilecektir.

Dergilerde makale olarak yayın ile edit kitapta kitap bölümü olarak yayın ücretsiz olup, editör ve hakem süreci esastır.

YÖK’ün 30 Temmuzda yayımlanan “Küresel Salgında Yeni Normalleşme Süreci” kapsamında kongre online olarak yapılacaktır.

Kongreye bildiri göndermek için GİRİŞ yaparak KAYIT olunması gerekmektedir.

Önceki İçerik6. Uluslararası EMI Girişimcilik ve Sosyal Bilimler Kongresi / Gorazde – Bosna Hersek 16-18 Eylül 2021
    Sonraki İçerikBAİBÜ ve AFAD Arasında İmzalanan Afet Eğitimi Protokolü Kapsamında Eğitimler Başladı