11. Popüler Çocuk Şarkıları Yarışmasında İkincilik

Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Yavuz Durak’ın ‘Çiki Bum’ adlı şarkısı, TRT’nin 11. Popüler Çocuk Şarkıları Yarışması’nda ikinci oldu. 22 Haziran Cumartesi günü İzmir Fuarı Açıkhava Tiyatrosunda gerçekleştirilen ve 10 şarkının yarıştığı finalde ‘Çiki Bum’ şarkısı; Ankara, İstanbul, İzmir, Trabzon, Antalya, Mersin, Erzurum ve Diyarbakır’da 8 ila 15 yaş arasındaki çocuklardan oluşan jüriden aldığı puanla ikinci olmayı başardı. Puanların verilmesi sırasında hep ilk sıralarda yer almayı başaran ‘Çiki Bum’, yarışmanın sonunda söz, müzik ve düzenlemesi Mahmut Sözer’e ait ‘Olur Bu Dünya Çocuklara Saray’ şarkısının ardından ikinci sırada yer aldı. AİBÜ öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Yavuz Durak’ı kutluyor, başarılarının devam etmesini diliyoruz.

Önceki İçerikGerede MYO’nun Projesine Avrupa Birliği Bakanlığı’ndan Destek
    Sonraki İçerikResmi Yazışmalar Eğitim Semineri Tamamlandı