Üniversitemiz öğrencilerine Almanya’da staj imkânı

Üniversitemiz Gerede Meslek Yüksekokulu Posta Hizmetleri bölümü öğrencilerinin stajlarını Almanya’da yapması için Üniversitemiz yönetimi çalışma yürütüyor. Üniversitemizde eğitim gören öğrencilerin teorik ve pratik bilgileri en iyi şekilde alabilmesi ve uygulayabilmesi amacıyla Üniversitemiz yönetiminin proje üretme, geliştirme ve uygulamaları devam etmektedir. Üniversite – Sanayi iş birliği gibi projelerin ardından Öğrencilerimizin yurtdışında staj yapabilmesinin önünü açmaya çalışan Üniversitemiz yönetimi çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Bu kapsamda Deutsche Post DHL – Niederlassung Düsseldorf Şube Müdür Yardımcısı ve Personel Müdürü Manfred Bonn ve Deutsche Post DHL Kurum Koordinatörü Merve Cengiz, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alişarlı’yı makamında ziyaret etti.

Ziyarette Üniversitemiz Gerede Meslek Yüksekokulu Posta Hizmetleri bölümü öğrencilerinin 21 günlük stajlarını Almanya’da yapma konusu görüşüldü. Staj talebi Deutsche Post DHL firmasından geldi. Konu hakkındaki detaylar önümüzdeki günlerde belli olacak.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Alişarlı nazik ziyaretlerinden ötürü Cengiz ve Bonn’a teşekkür etti.

Mevcut makalenin kısa URL'si : https://ajanda.ibu.edu.tr/5s09
    Önceki İçerikYeni eğitim-öğretim yılının tüm eğitim çalışanlarına, öğrencilerimize ve velilerimize hayırlı olmasını diliyoruz.