İki projemize daha TÜBİTAK desteği

TÜBİTAK 1001 Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı kapsamında 2024 yılı birinci döneminde ARDEB’e önerilen araştırma projeleri arasında, Üniversitemizin iki projesi de desteklenmeye hak kazandı.

Fen Edebiyat Fakültesi Fizik Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. İbrahim Belenli’nin “Tek Ve Çok Damarlı Mgb2 Süperiletken Tel Ve Şeritlerin Sinterlenme İşleminin Lazer Fırın Teknolojisi İle Gerçekleştirilmesi” ve Fen Edebiyat Fakültesi Biyoloji Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mehmet Yavuzatmaca’nın “Karasal Tatlı Su Kaya Havuzlarında Ostrakod (Crustacea), Diyatome (Bacillariophyceae) Ve Zooplanktonların Birlikte Bulunma Örüntüleri Ve Çevresel Faktörlerle Ilişkiler” başlıklı projeleri TÜBİTAK desteği aldı.

Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Alişarlı, bilimsel projelerimizin elde ettiği başarılardan duyduğu memnuniyeti ifade ederek, öğretim üyelerimizi tebrik etti ve başarılarının devamını diledi.

Mevcut makalenin kısa URL'si : https://ajanda.ibu.edu.tr/637p
    Önceki İçerikGölköy kampüsünün alt yapı ve peyzajı yenileniyor
    Sonraki İçerikRektör Alişarlı’dan olimpiyatlarda derece yapan Bolulu sporculara tebrik