https://ibu.edu.tr/Website/Default.aspx
https://ibu.edu.tr/Website/Default.aspx
https://ibu.edu.tr/Website/Default.aspx
https://ibu.edu.tr/Website/Default.aspx

AİBÜ, Bişkek’te Düzenlenen KÜNİB Eğitim Fuarına Katıldı

0
Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ), Kırgızistan’ın başkenti Bişkek’te düzenlenen Kafkasya Üniversiteler Birliği (KÜNİB) 6.Olağan Kongresi ve Üniversiteler Eğitim Fuarına katıldı. Kırgızistan Türkiye Manas Üniversitesi’nin ev...

Aday Öğretmenlere AİBÜ’de Tanıtım Semineri…

0
Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) ile Bolu Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanan iş birliği protokolü kapsamında, geçtiğimiz Şubat ayında atamaları yapılarak eğitim camiasına katılan...

Sporda Kariyer Günleri AİBÜ’de Yapıldı

0
Abant İzzet Baysal Üniversitesi’nde (AİBÜ) Sporda Kariyer Günleri sempozyumu düzenlendi. Yrd. Doç. Dr. Müberra Çelebi ve Yrd. Doç. Dr. Yeşer Eskicioğlu koordinatörlüğünde BESYO Spor...

AİBÜ Gerede MYO, CNC Tezgâh Üretti

0
Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) Gerede Meslek Yüksekokulu’nda CNC tezgâh üretildi. Makine Resim Konstrüksiyon Programı Öğretim Görevlisi Hasan Durgut ve öğrencileri, eğitim amaçlı kullanılmak...

Mutfağın Duayen Kadınlarından Öğrencilere Altın Tavsiyeler…

0
Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) Mengen Meslek Yüksekokulu, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle düzenlediği etkinlikte, Aşçılık programı ile Gastronomi ve Mutfak Sanatları...

Rektör Coşkun’dan, Aşçılık ve Gastronomi Öğrencilerine Peynir ve Gastronomi Hakkında Seminer

0
Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) Rektörü Prof. Dr. Hayri Coşkun, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü ile Aşçılık Programı öğrencilerine ‘Peynir ve Gastronomi’ konulu seminer...

AİBÜ’de Akademisyenlere Yönelik Öğretim Süreci Uygulamaları Semineri…

0
Abant İzzet Baysal Üniversitesi’nde (AİBÜ) öğretim sürecinde kullanılan öğretim strateji, yöntem ve teknikleri ile ölçme ve değerlendirme uygulamaları konusunda akademisyenleri bilgilendirmek amacıyla seminer düzenlendi....

“Öğretim Süreci ve Ölçme-Değerlendirme” Eğitim Semineri

0
Sayın Öğretim Üyeleri/Öğretim Elemanları, Üniversitemizin Eğitim Fakültesi, Ölçme ve Değerlendirme alanında Uzman Öğretim Üyeleri Doç.Dr. Zekeriya Nartgün, Yrd. Doç. Dr. Sevilay Kilmen ve Yrd. Doç....

Türkiye’nin Geleneksel Lezzeti Keş’in Sanayi Üretimi Artık Daha Kolay

0
Abant İzzet Baysal Üniversitesi’nde (AİBÜ) düzenlenen seminerde, Bolu’da geleneksel yöntemlerle üretilen makarnalık ve kızartmalık keşin sanayide üretilmesi ve yaygınlaştırılması amacıyla yapılan iki doktora çalışmasının...

2. Biyolojik Çeşitlilik ve Biyokaçakçılık Çalıştayı, AİBÜ’de Düzenlendi

0
Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen ‘2. Biyolojik Çeşitlilik ve Biyokaçakçılık Çalıştayı’, Abant İzzet Baysal Üniversitesi’nde yapıldı. Çalıştayı, Vali Yardımcısı Mustafa...