Ziraat ve Doğa Bilimleri Fakültesi Akademik Genel Kurul Toplantısı Yapıldı

Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) Ziraat ve Doğa Bilimleri Fakültesi Akademik Genel Kurul Toplantısı, Rektörümüz Prof. Dr. Hayri Coşkun başkanlığında yapıldı.

Konferans salonunda düzenlenen toplantıya, Rektör Coşkun’un yanı sıra Dekan Prof. Dr. Turan Karadeniz ile öğretim üyeleri katıldı. Toplantıda, Akademik Kurul üyelerine, Ziraat ve Doğa Bilimleri Fakültesi’nin 2016 yılı faaliyet raporu ile mevcut projeler ve hedefler hakkında bilgi verildi ve fikir alış verişinde bulunuldu. Aynı zamanda, Ziraat ve Doğa Bilimleri Fakültesi ile koordineli çalışabilecek uygulama ve araştırma merkezleriyle birlikte yürütülebilecek projeler ele alındı.

Önceki İçerikGazi Mustafa Kemal Atatürk, Ebediyete İntikâlinin 78. Yılında AİBÜ’de Anıldı
    Sonraki İçerikAİBÜ Rektörlüğü Başsağlığı ve Kınama Mesajı