Yetenek Kapısı’na Neden Kayıt Olmalısın?

Değerli öğrencilerimiz/mezunlarımız Yetenek Kapısı; T.C. Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi tarafından, üniversite kariyer merkezlerimizin yönetiminde, öğrenci ve mezunlarımızın işverenler ile zaman ve mekândan bağımsız, sürekli olarak iletişim kurmalarını sağlayan çevrimiçi bir kariyer platformudur.

Öğrenci ve Mezunlar; profillerini oluşturup özgeçmişlerini yükleyerek işverenlere kendileri hakkında doğrudan bilgi verme imkanına sahip olurlar. Kariyer merkezleri ve/veya işverenler tarafından duyurulan kariyer fuarları / etkinlikleri ve ilgili eğitimleri inceleyebilir, başvuru yapabilirler. İşverenlerin profillerini / sundukları kariyer imkanlarını inceleyebilir, yayınlanan iş / staj ilanlarına sistem üzerinden daha etkin ulaşabilir, başvuruda bulunabilirler. Bununla birlikte, kariyer merkezlerindeki kariyer danışmanlarından randevu alabilir, üniversiteler ve işverenler ile iletişim kurabilirler.

Yetenek Kapısı’na Neden Kayıt Olmalısın?

Yetenek Kapısına Neden Kayıt Olmalısın (PDF)

Yetenek Kapısına Nasıl Kayıt Olursun?

Yetenek Kapısına Nasıl Kayıt Olursun (PDF)

Önceki İçerikÖğrenci Toplulukları Müracaat ve Güncelleme Takvimi
    Sonraki İçerikAyvaz Elekromobil Yeni Takım Arkadaşları Arıyor