Yeniçağa Yaşar Çelik MYO’da Madde Bağımlılığı Konusunda Bilgilendirme Yapıldı

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi (BAİBÜ) Yeniçağa Yaşar Çelik Meslek Yüksekokulu öğrenci ve personeli, madde bağımlılığı ve uyuşturucu maddelerin zararları konusunda bilgilendirildi.

Yeniçağa Yaşar Çelik Meslek Yüksekokulu tarafından düzenlenen konferansı, Yeniçağa Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Dr. Esra Yasemin Memiş verdi.

Konferansa, Yeniçağa Kaymakamı Nurhalil Özçelik, Yeniçağa Yaşar Çelik Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Bahattin Öztoprak, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Konferansın sonunda Başhekim Esra Yasemin Memiş’e Yeniçağa Kaymakamı Nurhalil Özçelik tarafından teşekkür belgesi verildi.

Önceki İçerikBAİBÜ’de Mikrobiyota Konferansı
    Sonraki İçerikBAİBÜ Öğrenci Topluluk Başkanları Tanışma ve Dayanışma Yemeğine Katıldı