Yeniçağa Yaşar Çelik MYO Öğrencileri Kep Attı

Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) Yeniçağa Yaşar Çelik Meslek Yüksekokulu’nda mezuniyet sevinci yaşandı. Yeniçağa MYO’da düzenlenen törende 120 öğrenci mezuniyet belgelerini aldı. Törene, AİBÜ Rektörü Prof. Dr. Hayri Coşkun, Yeniçağa Belediye Başkanı Recayi Çağlar, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hayrettin Öztürk, Yeniçağa Yaşar Çelik MYO Müdürü Doç. Dr. İbrahim Çakır, hayırsever iş adamı Yaşar Çelik, Bolu Çimento Sanayi A.Ş Genel Müdürü İbrahim Keretli ile yüksekokul müdürleri, öğretim elemanları, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.
    Törende konuşan Rektör Prof. Dr. Hayri Coşkun, 2010 yılında açılışını yaptıkları yüksekokuldan üçüncü dönem mezunlarını verdiklerini hatırlatarak, “Buranın açılışını daha dün gibi hatırlıyorum. Yaşar Çelik Bey burayı binası, alt yapısıyla tertemiz tamamlamak suretiyle Üniversitemize armağan etmişti.” dedi.
    Üçüncü dönem mezunlarını uğurlamanın hem hüznü hem heyecanı içinde olduklarını ifade eden Prof. Dr. Coşkun, “Bu bizim için çok büyük bir mutluluk. Çünkü daha düne kadar Yeniçağa’da yükseköğretime ilişkin herhangi bir okulumuz yoktu. Bundan dolayı, bu verdiği katkılardan dolayı Yaşar Çelik’e bir kez daha teşekkür ediyorum. Üniversite, kamu ve hayırseverlerimizin iş birliğinde yüksek öğretim hizmetlerimiz sürüyor.” diye konuştu.
    Açılış konuşmalarının ardından 120 öğrenciye mezuniyet belgeleri, dereceye giren öğrencilere ise plaketleri verildi. Öğrenciler kep atarak mezuniyetlerini kutladılar.

Önceki İçerikAİBÜ’de Basketboldan Sonra Futbol Turnuvası
    Sonraki İçerikAİBÜ Öğrencilerinden Gönüllü Sağlık Eğitimi