Yeni Mezunlarımız Geleneksel Güle Güle Yemeğinde Bir Araya Geldiler

Bolu Kalkınma ve Tanıtma Vakfı, 2013-2014 eğitim öğretim yılında Abant İzzet Baysal Üniversitesi’nden (AİBÜ) mezun olan öğrencilere ‘güle güle yemeği’ verdi. Vakfın artık gelenekselleşen ve Bolu halkının kaynaşmasını sağlayan yemeğine, öğrencilerin yanı sıra aileler ile AİBÜ’nün akademik ve idari personeli de katıldı. 2 bin 500 kişiye verilen yemekte öğrenciler ve aileleri, Gölköy kampüsünde güzel bir havada bir araya gelmenin mutluluğunu da yaşadılar.
    Gölköy kampüsünde verilen yemeği, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Bahar, Genel Sekreter Doç. Dr. Erdal Bekiroğlu ile Bolu Kalkınma ve Tanıtma Vakfı Genel Sekreteri Mustafa Namdar da bir süre konuklara ikram ettiler. Prof. Dr. Mehmet Bahar, burada yaptığı açıklamada, vakfın geleneksel yemeğine bu sene de öğrenci ve velilerden yoğun bir ilgi olduğunu ifade ederek, “Bizler de vakfa ve yemeğin verilmesinde katkısı olanlara çok teşekkür ediyoruz. Velilerimiz de hem hayırların efendisi İzzet Baysal hem de Bolu ile ilgili güzel düşüncelere sahip oluyorlar bu vesileyle. Böyle bir güle güle yemeği vermek de son derece anlamlı bu yüzden. Bu inşallah artarak devam edecek.” dedi.
    Mustafa Namdar ise, “Mezun olan öğrencilerimiz Bolu’dan güzel ayrılsınlar diye bu faaliyeti düzenliyoruz. Öğrencilere verilen bir görev var. Bu ülkenin cumhuriyetini, tarihi ile ilgili gelenek ve göreneklerini yaşatmaları ve geleceğe yönelik bu ülkeyi refaha taşımaları. Ayakları üzerinde durabilmeleri için yeni bir sistem içine girmek zorundalar. Onlardan çok şey bekliyoruz. Onlara ‘güle güle’ derken daha iyi bir gelecekte Atatürk ilkelerini yaşatacak ve İzzet Baysal felsefesini unutmayacak şekilde aldıkları bilgileri hayata üretici olarak geçirmeleri temennisinde bulunuyoruz. Gittikleri yerlerde Bolu’yu unutmamalarını istiyoruz.” şeklinde konuştu.

Önceki İçerikAİBÜ Personel Futbol Turnuvası Puan Durumu ve Fikstürü
    Sonraki İçerikSUYAM İş Güvenliği Kursu Duyurusu