Yemenli Öğrenciler Derneğinden Rektör Alişarlı’ya Ziyaret

Türkiye’de eğitim gören Yemenli öğrencilere eğitim hayatlarında rehberlik etmek üzerine kurulmuş olan Yemenli Öğrenciler Derneği Rektör Prof. Dr. Mustafa Alişarlı’ya ziyaret etti.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarete Dernek Başkanı Sohaib Alyamary, Denetim Sorumlusu Mohammed Ferhan, Medya Sorumlusu Abdullah Ba-faqqas katıldı. Başkan Alyamary dernek faaliyetleri hakkında bilgi verdi, Türkiye’de okuyan Yemenli öğrencilere eğitim öğretim hayatlarına katkı sunmak üzere üniversiteler ile öğrencilerini sosyal kültürel ve eğitimsel gelişmelerine katkı sağladıklarını belirtti. Türkiye’de okuyan Yemenli öğrencilerin mezun olduktan sonra Türk kültürünü ve tarihine bağlı olarak dünyanın dört bir yanında Türkiye sevdalısı ve gönüllü elçisi olduklarını belirtti.

Rektör Alişarlı da Üniversitemizde öğrenim gören tüm uluslarlarası öğrenciler gibi Yemenli öğrencilerimize de misafir etmekten memun olduklarını belirterek Yemenli Öğrenciler Derneği Başkanı Sohaib Alyamary ve heyetine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Önceki İçerikÖz Sağlık-İş Bolu Şube Başkanından Rektör Alişarlı’ya Ziyaret
    Sonraki İçerikBAİBÜ Diş Hekimliği Fakültesinde Mezuniyet Coşkusu