Yazar Caner Yaman, Gerede MYO Öğrencileriyle Buluştu

Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) Gerede Meslek Yüksekokulu’na konuk olan Yazar Caner Yaman, ‘Sonrası Yok’ adlı kitabı hakkında öğrencilerle keyifli bir sohbet gerçekleştirdi; ardından kitabını imzaladı. Öğrencilerin ilgiyle dinlediği ve Türk edebiyatına dair yazara önemli sorular sorduğu söyleşide Yaman, edebiyatımızı ve yazarlık serüvenini içtenlikle anlattı.

‘Sonrası Yok’ adlı kitabıyla ilgili ilk söyleşiyi Abant İzzet Baysal Üniversitesi’nde yaptığını ve bu söyleşinin kendisi için son derece önemli ve değerli olduğunu ifade eden Yaman, kitabının içeriği hakkında da bilgi verdi. İç dünyasından yola çıkarak ortak yaşanmışlıkları anlatmaya çalıştığını belirten yazar, kitabı özgün bir dil ve anlatım biçimiyle yazdığını da sözlerine ekledi.

Söyleşinin sonunda Caner Yaman’a Gerede MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Nurettin Akçakale ile Müdür Yardımcısı ve Öğretim Görevlisi Ayhan Milli tarafından teşekkür plaketi ve Gerede’ye özgü çeşitli hediyeler takdim edildi.

Önceki İçerikGaziler Derneği’nden Rektör Coşkun’a Ziyaret…
    Sonraki İçerikÖğrencilerimiz ‘Zoraki Tabip’ Oyununu Sahneledi