Yabancı Diller Yüksekokulu’na Müdür Ataması Yapıldı

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi (BAİBÜ) Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. İbrahim Kürtül, Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürü oldu.

Karabük Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden üniversitemize geçen Prof. Dr. İbrahim Kürtül, halen BAİBÜ Tıp Fakültesi’nde öğretim üyesi olarak görev yapıyor. Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Hasan Birol Yalçın’ın görev süresinin dolması nedeniyle yerine Prof. Dr. İbrahim Kürtül asaleten atandı.

Dekanlık makamında gerçekleştirilen törende, Prof. Dr. İbrahim Kürtül’e Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Aydın Him tarafından çiçek takdim edildi. Yeni görevinde Prof. Dr. Kürtül’e başarılar dileyen Prof. Dr. Him, görevinin Yabancı Diller Yüksekokulu ve üniversitemize hayırlar getirmesini temenni etti.

Önceki İçerikMerhum İzzet Baysal’a Saygı ve Minnetle…
    Sonraki İçerikSürekli İşçi Alımı (Engelli ve Eski Hükümlü) Noter Kurası Sonuçları