Yabancı Diller Yüksekokulu Öğretim Elemanlarından Rektör Coşkun’a Ziyaret

Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) Yabancı Diller Yüksekokulu’nda görev yapan Türk ve uluslararası öğretim elemanları, Rektörümüz Prof. Dr. Hayri Coşkun’a nezaket ziyaretinde bulundular.

Yabancı Diller Yüksekokulu’ndaki eğitim faaliyetleri hakkında Rektör Coşkun’a bilgi veren Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Hasan Birol Yalçın, İngilizce, Almanca ve Fransızca derslerinin yanı sıra yüksekokulda artık Rusça, İspanyolca ve Farsça derslerin de verilmeye başlandığını belirtti.

Rektör Coşkun ise AİBÜ’nün Türkiye’de farklı dilde yabancı dil eğitimi ve uluslararası öğretim elemanı sayısı açısından iyi bir konumda olduğunu vurgulayarak, duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Tüm birimlere olduğu gibi Yabancı Diller Yüksekokulu’na da destek vermeyi sürdüreceklerini ifade eden Coşkun, öğretim elemanlarına çalışmalarında başarılar diledi.

Önceki İçerikMoğolistan Devlet Üniversitesi Öğrencilerinden Türkçe Etkinlik…
    Sonraki İçerikAİBÜ Rektörlüğü Taziye Mesajı