Yabancı Dil (İngilizce 1-2) Muafiyet Sınavı Başvuruları Başladı.

2021-2022 Akademik Yılı Zorunlu Yabancı Dil (İngilizce I – II) Sınavı

Sınav başvuruları 13.09.2021 – 17.09.2021 (Cuma günü mesai bitimine kadar) https://ydyobasvuru.ibu.edu.tr adresinden yapılacaktır, elden başvuru kabul edilmeyecektir.

Sınav 29.09.2021 Çarşamba günü saat 09:00 – 12:00 arası yapılacaktır. Size verilecek olan bu 3 saatlik süre zarfında sınava başladığınız sürece sınavı tamamlamak için verilen süreyi tam olarak kullanabileceksiniz. Size verilecek olan bu 3 saat internet kesintisine karşı alınmış bir önlemdir, sınav süresi değildir.

Sınava girebilmek için size üniversitemiz tarafından verilmiş olan kullanıcı adı ve şifre aracılığıyla ueys.ibu.edu.tr adresine girerek tarafınıza tanımlanmış Zorunlu Yabancı Yabancı Dil (İngilizce I – II) Sınavı linkine tıklamanız gerekecektir. Sınav süresi Zorunlu Yabancı Yabancı Dil (İngilizce I) Sınavı için 30 dakika, Zorunlu Yabancı Yabancı Dil (İngilizce II) Sınavı için 30 dakika olacaktır. Sınav tamamlama süresi toplamda 1 saat olacaktır (60 dakika). Sınavlara size verilecek olan bu 3 saatlik süre zarfında girmeniz gerekmektedir.

*Tıp Fakültesi ve Diş Hekimliği Fakültesi öğrencilerinin Zorunlu Yabancı Yabancı Dil (İngilizce) Sınavı linkine tıklamaları gerekecektir. Sınav süresi toplam 1 saattir (60 dakika). Sınava size verilecek olan bu 3 saatlik süre zarfında girmeniz gerekmektedir.

Sınav başvurusu yapmamış olan öğrenciler sınavlara giremeyeceklerdir.

Sınav sonuçları 30.09.2021 Perşembe günü ilan edilecektir. Sınav sonuçlarına, bu tarihi takiben 3 (üç) iş günü içerisinde moderndiller@ibu.edu.tr mail adresine gönderilecek ıslak imzalı dilekçe ile itiraz edilebilecektir.

Örnek sorulara Yabancı Diller Yüksekokulu Modern Diller Bölümü sayfasından ulaşılabilir.

YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU MODERN DİLLER BÖLÜM BAŞKANLIĞI

Önceki İçerikTaziye Mesajı (Prof. Dr. Nihal Mamatoğlu’nun Babasının Vefatı)
    Sonraki İçerik2021-2022 Eğitim ve Öğretim Yılı Güz Dönemi Hakkında Bilgilendirme