Uzaktan Eğitim Yönetim Sistemine Giriş Bilgileri

Sevgili Öğrencilerimiz,

Üniversitemizin tüm akademik birimlerinde okutulan ortak zorunlu dersleri (Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi-I, Türk Dili-I (Türkçe I: Yazılı Anlatım) ve Yabancı Dil-I) öğrencilerimizin uzaktan eğitim yolu ile almaları gerekmektedir. Bu dersleri alan öğrencilerimizin uzaktan eğitim yönetim sistemine (UEYS) aşağıdaki kullanıcı adı ve parola bilgilerinden yararlanarak giriş yapmaları gerekmektedir.

2014-2015 öğretim yılında uzaktan eğitim yönetim sistemini kullanan öğrencilerimizin ve Üniversitemize yeni kayıt yapan öğrencilerimizin UEYS’ne giriş için kullanacakları kullanıcı adı ve parola bilgileri aşağıdaki gibidir.

Kullanıcı adı: <ÖğrenciNumaranız> (lütfen öğrenci numaranızın başına “o” harfini yazmayınız)
    Parola: <TCkimlikNumaranız>

Örneğin öğrenci numarası 987654321 ve TC kimlik numarası 12345678901 olan bir öğrencinin

Kullancı adı: 987654321
    Parola: 12345678901

olarak tanımlıdır.

Sisteme giriş yaptıktan sonra “Ayarlar” menüsünden parolanızı güncelleyebilirsiniz.

2015-2016 öğretim yılında hepinize başarılar dileriz.

NOT: Uzaktan Eğitim Yönetim Sistemi’nin kullanımı ile ilgili toplantılar en kısa sürede düzenlenecektir. Düzenlenecek olan eğitimlerin tarihleri üniversitemiz ana sayfası ve İBUZEM ana sayfası üzerinden yayınlanacaktır. UEYS kullanma kılavuzlarına buraya tıklayarak erişebilirsiniz.

Önceki İçerik2015-2016 Akademik Yılı Erasmus+ Öğrenci Öğrenim ve Staj Hareketliliği Başvuruları
    Sonraki İçerikAİBÜ’de Bayramlaşma…