UTİPAT Kariyer Etkinliğine Arçelik Ekibi Konuk Oldu

Üniversitemiz Gerede Uygulamalı Bilimler Fakültesi Uluslararası Ticaret ve Pazarlama Topluluğu (UTİPAT) üyesi öğrencilerimiz, düzenledikleri kariyer etkinliğinde Arçelik ekibini konuk etti.

Arçelik’in Bolu’daki üretim tesislerinde Üretim Planlaması Bölümü’nde görev yapan Burak Özcep ve Ece Gürsoy ile Malzeme Planlaması Bölümü’nde görev yapan Mustafa Serkan Yücebaş ve Filiz Güller Çağlar’ın konuk olduğu eğitim seminerine ilgi büyük oldu. Yaklaşık 2 buçuk saat süren seminere, 120’yi aşkın üniversite öğrencisi katıldı.

Arçelik’in Bolu’daki tesislerinde yürütülen üretimin aşamaları ve kullanılan yazılım hakkında öğrencilere bilgi verilen seminerde, Koç Holding şirketlerindeki üretim süreçleri ve teknolojiler, pazarlama teknikleri ve Covid-19 pandemisinin uluslararası ölçekteki etkileri ele alındı.

Soru cevap bölümünün ardından kariyer etkinliği, teşekkür belgelerinin takdim edilmesiyle sona erdi.

Mevcut makalenin kısa URL'si : https://ajanda.ibu.edu.tr/gx6k
    Önceki İçerik29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Konferansı “Atatürk ve Cumhuriyet”
    Sonraki İçerikBAİBÜ ile Türkiye İş Bankası A.Ş. Arasında Ek Promosyon Sözleşmesi İmzalandı