Ünlü Turizmci Dr. Cem Kınay’dan Rektör Alişarlı’ya Ziyaret

Kariyer Planlama ve Mezun İzleme Uygulama ve Araştırma Merkezi ile Turizm Fakültesi iş birliğinde düzenlenen turizm söyleşisine katılmak üzere Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi’ne (BAİBÜ) gelen dünyaca ünlü turizmci Dr. Cem Kınay, Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Alişarlı’yı ziyaret etti.

Ziyarette, Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Asım Saldamlı da hazır bulundu.

Turizmin gelişimine yönelik görüş alışverişinde de bulunulan ziyaret kapsamında, görüşmeden duyduğu memnuniyeti ifade eden Rektör Alişarlı, nazik ziyaretlerinden dolayı konuklarına teşekkür etti.

Önceki İçerikBolu İl Göç İdaresi Müdürü Erdoğan’dan Rektör Alişarlı’ya Veda Ziyareti
    Sonraki İçerikUluslararası Öğrenciler Topluluğumuz, Yıl Boyunca Yapmayı Planladığı Etkinlikleri Rektör Alişarlı’ya Anlattı