Üniversitemizin Yurtlarına Başvuracak Öğrencilerimizin Dikkatine!

1. Gölköy Kampüsünde (Merkez Kampüs) öğrenim görecek öğrencilerimiz için yurt müracaatları henüz başlamamıştır. Başvurular Kredi Yurtlar Kurumu yurt kayıt sonuçları açıklandıktan sonra internet ortamında yapılacaktır. Başvuruların başlaması ayrıca duyurulacaktır.
    Not: Aşağıdaki duyuruların Gölköy (Merkez) Kampüsünde öğrenim görecek öğrencilerimizle ilgisi yoktur.

2. Mengen ilçesinde bulunan kız öğrenci yurdu kayıtları 03-14 Ağustos 2015 tarihleri arasında elden veya posta yoluyla yapılacaktır. Başvuru formu aşağıdaki linkte verilmiştir.
    Not: Mengen İlçesinde bulunan kız öğrenci yurduna sadece Bolu Turizm İşletmeciliği Otelcilik Yüksekokulu Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü ile Mengen Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programında öğrenim görecek öğrenciler başvurmalıdır.

3. Seben ilçesinde bulunan kız-erkek öğrenci yurdu kayıtları 03-14 Ağustos 2015 tarihleri arasında elden veya posta yoluyla yapılacaktır. Başvuru formu aşağıdaki linkte verilmiştir.
    Not: Seben İlçesinde bulunan kız-erkek öğrenci yurduna sadece Seben İzzet Baysal Meslek Yüksekokulu İş Sağlığı ve Güvenliği ile Bahçe Tarımı programlarında öğrenim görecek öğrenciler başvurmalıdır.

Posta Adresi: Abant İzzet Baysal Üniversitesi
    Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı
    Gölköy Kampüsü / BOLU

Mengen ve Seben Yurtları İçin Başvuru Formu