Üniversitemizin Yurtlarına Başvuracak Öğrencilerimizin Dikkatine

Gölköy (Merkez) Kampüsünde öğrenim görecek öğrencilerimiz için yurt başvuruları henüz başlamamıştır. Başvurular Kredi Yurtlar Kurumu yurt kayıt sonuçları açıklandıktan sonra internet ortamında yapılacaktır. Başvuru tarihi ayrıca duyurulacaktır.

Not: Aşağıdaki duyuruların Gölköy (Merkez) Kampüsünde öğrenim görecek öğrencilerimizin yurt başvuruları ile ilgisi yoktur.

Üniversitemiz  Mengen Kampüsü Kız Öğrenci  Yurduna  Başvurular

*Üniversitemiz Mengen Kız Öğrenci Yurduna ön başvurular şahsen veya posta ile 15-19 Ağustos 2016 tarihleri arasında yapılacaktır. Başvuru formu aşağıdaki linkte verilmiştir. Öğrenciler, başvuru form çıktısını doldurarak aşağıda verilen adrese postalayacaklardır.

*Posta Adresi: Abant İzzet Baysal Üniversitesi
    Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı
    Gölköy Kampüsü / BOLU

*Şahsen başvurmak isteyenler ise, belirtilen tarihler arasında ve mesai saatleri içerisinde Mengen Kız Öğrenci Yurduna başvurularını yapılabileceklerdir.

*Belirtilen tarihlerden sonra,  şahsen veya posta ile yapılacak başvurular değerlendirmeye alınmayacaktır.

*Sonuçlar eğitim öğretim başlangıç tarihinden önce yine aynı sayfadan ilan edilecektir.

*81 yatak kapasiteli Mengen Kız Öğrenci Yurdumuzun yeni dönem için 22 boş yatağı bulunmaktadır.

Mengen Kız Öğrenci Yurdu Başvuru Formu

Önceki İçerikKAMUOYUNA DUYURU