Üniversitemize İki Yeni Fakülte Daha Kazandırıldı

Üniversitemiz hızla büyümeye devam ediyor. Mühendislik ve Mimarlık Fakültesinin Mühendislik Fakültesi ve Mimarlık Fakültesi olarak tesis edilmesi ve Hukuk Fakültesinin kurulmasının ardından bugün Resmî Gazete’de yayınlanan Cumhurbaşkanı kararıyla Üniversitemize iki yeni fakülte daha kuruldu.

Resmî Gazete’nin bugünkü sayısında (25.01.2019) yayınlanan 669 sayılı Cumhurbaşkanlığı kararına göre Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi’ne Sağlık Bilimleri Fakültesi ile Turizm Fakültesi kuruldu.

Rektör Prof. Dr. Mustafa Alişarlı, iki yeni fakültenin Üniversitemiz ve Bolu’ya hayırlı olmasını dileyerek, “Son bir yılda yürüttüğümüz çalışmalar meyvesini vermeye başladı. Çok yoğun bir çalışma ile Üniversitemize; Mühendislik, Mimarlık, Hukuk, Sağlık Bilimleri ve Turizm olmak üzere beş yeni fakülte kazandırdık. Ayrıca yeni fakülteler kurulmasına yönelik çalışmalarımız da devam ediyor. Yeni Fakültelerin kurulmasında katkı sağlayan ilimizdeki yetkililere, Yükseköğretim Kurulumuz ile değerli Başkanımıza, Sayın Vekillerimize ve Sayın Cumhurbaşkanımıza, yürüttüğümüz çalışmalara verdikleri desteklerden dolayı çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Önceki İçerikÜstün Yetenekli Çocukların Bilim Serüveni Üniversitemizde Başladı
    Sonraki İçerik“Üstün Yetenekli Çocuklarla Bilim Tarihi Yolculuğu” Sertifika Töreniyle Sona Erdi