Üniversitemiz, TÜBİTAK (ARDEB)-1001 Proje Desteği Başarı Sırasını Yükseltti

BAİBÜ, TÜBİTAK 1001-Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı (ARDEP) kapsamında sunduğu 5 projesi daha desteklenmeye hak kazanarak, toplam 9 projesiyle 206 üniversite arasında 11. Sıraya yükseldi.

TÜBİTAK Araştırma Destek Programları Başkanlığı (ARDEB), 2019 yılı 2. dönemi desteklenmeye hak kazanan projeleri ilan etti. Değerlendirme sonucunda 186 proje önerisinin desteklenmesine karar verildi.

Bu kapsamda Üniversitemiz; Fen-Edebiyat, Eğitim,  Ziraat ve Doğa Bilimleri ve İktisadi ve İdari Bilimler Fakültelerinden sunulan 5 projesi daha kabul edilerek, toplamda 9 proje ile ülkemizdeki 206 üniversite içerisinden 11. sırada yer alma başarısını gösterdi.

Proje Destekleme Ofisi’nden Revizyon Desteği

BAİBÜ Proje Destekleme Ofisi, TÜBİTAK ARDEP projelerine destek verme kapsamında, 2019 yılı 2. döneminde başvuru yapmış ancak projesi desteklenmemiş olan akademisyenlerin, 2020. 1. döneminde yeniden başvuru aşamasında gerekli revizyon çalışmalarına destek vereceğini, gerekli bilgiler için dahili 1106 nolu telefondan iletişime geçilebileceğini duyurdu.

Projeleri desteklenmeye hak kazanan öğretim üyelerimizi başarılarından dolayı tebrik ediyoruz.

Önceki İçerikÖzledik…
    Sonraki İçerikSeben Belediyesi, BAİBÜ Sosyal Tesislerinde Kalan Sağlıkçılara Elma İkram Etti