Üniversitemiz Teknik Destek Personellerine Eğitim Verildi

Bilgi İşlem Daire Başkanlığı tarafından, üniversitemizde görev yapan Teknik Destek Personellerine yönelik uygulamalı bilgilendirme eğitimi gerçekleştirildi.

Teknik Destek Personellerinin, akademik ve idari personel tarafından kullanılan dizüstü ve masaüstü bilgisayarlarda oluşan sorunlara daha kolay ve hızlı şekilde müdahale etmelerini sağlamak amacıyla düzenlenen eğitimi, Bilgi İşlem Daire Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Nuh Yavuzalp verdi.

Eğitim Fakültesi bilgisayar laboratuvarlarında verilen eğitimde ilk olarak Teknik Destek Personellerin beklenti ve talepleri değerlendirildi.

Eğitim kapsamında Bilgi İşlem Daire Başkanlığı bakım ve onarım politikaları ile intranet web sayfasından yararlanma, uygulamaların lisanslanması, kullanımı ve yönetimi ile lisanslı yazılım havuzu hakkında personele bilgiler sunuldu.

Önceki İçerikTÜBİTAK 2019 Yılı Açık Çağrıları
    Sonraki İçerikPiyade Albay Ümit Koçak’tan Veda Ziyareti