Üniversitemiz, Sivas’ta “Üniversite Tanıtım ve Tercih Günleri” Etkinliğine Katıldı

Sivas İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Unilook işbirliği ile düzenlenen “Üniversite Tanıtım ve Tercih Günleri” etkinliği, 26-27 Nisan tarihlerinde yapıldı. Fidan Yazıcıoğlu Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen tanıtım etkinliğine, Abant İzzet Baysal Üniversitesi’nin yanı sıra 16 üniversite katıldı.

Tanıtım günleri etkinliğinin açılışına, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alişarlı ve Genel Sekreter Doç. Dr. Sameddin Gündüz de katıldı.

Etkinliğin açılış konuşmalarının ardından, Rektör Prof. Dr. Mustafa Alişarlı, Cumhuriyet Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Taşkın, Sivas İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy açılış kurdelesini birlikte kestikten sonra katılımcı üniversitelerin stantlarını gezdiler.

İki gün süren etkinliğe, Sivas’ta bu yıl üniversite tercihi yapacak olan yaklaşık beş bin lise öğrencisi katıldı. Etkinlikte ayrıca öğrencilere yönelik seminerler ve kariyer sohbetleri gerçekleştirildi. Üniversitemizin tanıtım standı da etkinlikte büyük ilgi gördü.

Önceki İçerikTabiatın Kalbi Bolu Çalıştayı
    Sonraki İçerikAİBÜ Rektörlüğü Taziye Mesajı